Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (32) si vyzkoušela róby, v nichž bude reprezentovat na Miss Universe. Modely návrhářky Jany Berg jsou sice velmi krásné, ale doufejme, že v Brazílii nesledovali finále české soutěže krásy. Tyhle šaty totiž už měla Jitka a další finalistky show na sobě a byly k vidění i na módních přehlídkách. Jitce ovšem každopádně neuvěřitelně sluší.

Jitka odlétá do Brazílie již tuto sobotu a už má skoro sbaleno. "Jedu se dvěma kufry a doufám, že se mi do nich všechny věci vejdou," řekla Super.cz. "Bojím se jenom toho, že překročím váhový limit zavadel. Povolených je jenom pětačtyřicet kilo," zoufá si. V Brazílii bude celý měsíc a denně se bude muset i několikrát převlékat.

Na soutěž se těší jako malá holka. "Jitka Válková, která byla na Miss Universe loni, mi vyprávěla, že je tam úžasná atmosféra a měla spoustu skvělých zážitků. Byla nadšená," svěřila Jitka. Konkurence se sice obává, na druhou stranu si ale věří.

"České Miss se poslední roky na Miss Universe výborně umísťují, tak snad také neudělám ostudu. Držte mi palce," uzavřela s úsměvem Nováčková.

Související témata:

Další články

Načítám