Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (18) chodí již pár měsíců s australským hercem Liamem Hemsworthem (21). Přestože dvojice spolu měla vztah již v roce 2009 a vypadalo to na velkou lásku, i tentokrát zpočátku vypadalo vše idylicky. Jenže mladým milencům nejspíš nejsou hádky cizí. Začátkem týdne si dokonce neodpustili výměnu názorů ani na ulici v losangeleském Burbanku poté, co se z oběda vraceli k jejich vozidlu. Celá situace byla o to nepříjemnější, že hádce asistovala matka Miley Tish a její sestra Brandy.

Liam se však zdá být flegmatikem, kterého podobné výstupy jeho partnerky nijak zvlášť nevyvádí z míry. Raději jde pár kroků před ní, občas hodí otrávený výraz a do výstupu rozparáděné Miley nijak zásadně nezasahuje.

Flegmatický přístup má Liam i v opačném gardu. Před dvěma týdny se totiž Miley ke svému milému během nákupů v Los Angeles chovala velice přívětivě. V jednom kuse se k němu tiskla, držela jej za paži a líbala na rameno. Liam se však téměř celou dobu věnoval svému mobilnímu telefonu nebo koukal po okolí.

Reklama

Další články

Načítám