Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O obdivovatele neměla Kate Winslet (48) nikdy nouzi, a pokud to scénář vyžadoval, nedělalo jí problém odhalit se před kamerou. Skvěle tvarovaná herečka však vrcholu přitažlivosti dosáhla až jako zralá žena.

Scéna, v níž nahá Kate Winslet pózuje v podpalubí Titaniku Leonardu DiCapriovi (49), se navždy zapsala do dějin filmu, ale sexsymbol se z jedné z nejobsazovanějších a nejoceňovanějších hereček tehdy nestal. Na postavě Kate se projevila tři těhotenství, dále také drastické diety, po nichž začala opět přibírat.

Na pokraji čtyřicítky je z ní však atraktivní žena, která vzbuzuje ještě více obdivu než Rose z Titaniku. V nejnovějším filmu s názvem Triple 9 je Kate Winslet tak žhavá, že je téměř k nepoznání. Červený župánek, z něhož vykukuje rajcovní prádélko, jí dokonale padl a herečka, která je letos už posedmé nominovaná na Oscara, dokázala, že má i po čtyřicítce čím překvapit.

O roli Iriny původně usilovala Cate Blanchett (54), která z projektu odstoupila kvůli jiným pracovním povinnostem. Kate Winslet se však ukázala jako dokonalá náhradnice.

Reklama

Další články

Načítám