Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni po létě Pepa Vojtek (58) dost nabral a ani vlasy zkrácené na mikádo nebyly žádná hitparáda. Když se ale tenhle týden objevil v roli hraběte Peyraca v muzikálu Angelika, nepodlamovala se z něj kolena jen titulní hrdince, ale i mnohým ženám v hledišti. Zhubnul, vlasy mu dorostly a lídr kapely Kabát, který bude za pár měsíců pětinásobným tátou, je zase štramák.

Nejdřív jsme s Pepou trochu zažertovali na téma, zda se mu po letech nehraje zjizvený a kulhající hrdina lépe. "Myslíte, jako že už mi kyčel samovolně povolila a kulhání ani nemusím hrát?," smál se Pepa. Zároveň ovšem přiznal, že návrat ke staršímu titulu, který už měl nazkoušený z předchozí doby, byl fajn.

"Proti nováčkům jsme měli s kolegy, se kterými už jsme Angeliku hráli, výhodu. Režisér Libor Vaculík udělal samozřejmě svoji scénu a světla, ale texty a zpěv, což je devadesát procent muzikálu, už jsme uměli. Je a bylo to jedno z velmi povedených představení a jsem rád, že se vrátilo," řekl nám Vojtek.

A proč si nechal zase narůst dlouhé vlasy? "Minulý rok jsme jeli turné s kapelou, tak jsem to nechal růst. Až budu chtít, tak to zase střihnu, ale zatím to není potřeba, " vysvětlil Pepa, který na rozdíl od jiných kolegů z branže nemá s ubýváním hřívy problémy a neplešatí.

Prospělo mu i to, že pěkných pár kilo zhubnul. "Dal jsem to, a i když jsem se trochu bál, tak se vejdu do původních kostýmů, které jsem nosil před osmi lety. Ono i to zkoušení přináší chvilky hladu. V divadle musíte být na devátou, bydlím skoro za Prahou, tak vstávám v sedm, vyvenčím psy a jedu sem a na snídani není čas. Při zkouškách se dvanáct hodin hýbete, tak toho moc nesníte," svěřil recept na dietu Pepa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám