Hlavní obsah
Článek

Když byly bleděmodré šaty s rudou růží na hrudi poprvé prezentovány na módní přehlídce Dolce & Gabbana, málokoho by napadlo, že si tento outfit získá mezi celebritami tak velkou oblibu. Model připomínající vyšívaný přehoz přes postel už má minimálně tři slavné majitelky.

Premiérovou nositelkou nápaditých šatů byla herečka Diane Kruger (39), která v nich loni v květnu vyrazila na filmový festival v Cannes. Pozornost na sebe tehdy strhla tím, že při pózování fotografům ukázala kalhotky ladící s rudou růží na jejích prsou.

Na výrazný floristický motiv vsadila o půl roku později i australská modelka Ashley Hart (26). Té nejspíš výrazná dekorace na prsou nestačila, takže si k šatům pořídila i stejně designované střevíčky a ozdobu vlasů.

Do třetice se obrovskou růží vyzdobila o generaci starší Jennifer Lopez (54), když v nepřehlédnutelném outfitu přišla na tiskovou konferenci k seriálu Shades of Blue, v němž hraje policistku, která se ráda ukazuje v podprsence.

Výrazné šaty určené pro ženy, které nechtějí splynout s davem, rozhodně nejsou levnou záležitostí. Jejich původní cena se pohybovala kolem závratných 250 tisíc korun. Jennifer je však s ročním zpožděním nejspíš pořídila za podstatně nižší sumu.

Komu sluší šaty s rudou růží nejvíce?
Diane Kruger
20,6 %
Ashley Hart
23,5 %
Jennifer Lopez
55,9 %
Celkem hlasovalo 61486 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám