Hlavní obsah
Článek

Nestárnoucí hollywoodská hvězda Reese Witherspoon (48) v březnu vstoupí do klubu čtyřicátnic, ale pořád by mohla hrát teenagerky. Slavná blondýnka vypadá stále stejně jako na počátku své kariéry.

Když fotograf zvěčnil Reese s batůžkem na zádech, jímž doplnila outfit ve stylu slušné školačky, musel se zamyslet, zda se před jeho objektivem neobjevila hereččina šestnáctiletá dcera Ava. Ta se narodila v době, kdy její maminka zářila v kinech ve filmu Velmi nebezpečné známosti.

Drama ze života zhýralé zlaté mládeže je pro Witherspoon osudovou záležitostí. Během natáčení se totiž poznala se svým nyní již exmanželem Ryanem Phillippem, s nímž si kromě Avy pořídila i o čtyři roky mladšího Deacona. Jejich manželství ovšem trvalo jen devět let, a herečka poté založila novou rodinu s Jimem Tothem, který je tatínkem tříletého Tennesseeho.

Při pohledu na Velmi nebezpečné známosti se nechce věřit tomu, že měly premiéru před 17 lety. Reese od těch časů vůbec nezestárla a těsně před čtyřicítkou vypadá dokonce lépe, než v závěru minulého století. Reese tehdy za svou roli dostala pouhých 250 tisíc dolarů, ale dnes už se její honoráře pohybují okolo 15 miliónů. Hereččina cena se tak 60x znásobila, její tvář však zůstává beze změny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám