Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nejznámější seriálové roli Barneyho Stinsona jste herci Neilu Patrickovi Harrisovi (42) určitě věřili, že neodolá žádné sukni. Skutečnost ovšem nemohla být odlišnější. Neil nejen že v soukromí dává přednost mužům, ale zároveň je vzorem partnerských ctností. S manželem hercem Davidem Burtkou (40) žije už od roku 2004. O tři roky později poprvé jako pár zavítali na udílení cen Emmy a veřejně tak potvrdili jejich vztah. Tou dobou byli už i zasnoubení. Na Valentýna se Neil fanouškům na internetu pochlubil, že jsou s Davidem na prázdninách v tropech. A o pár dní později už bylo jasné, že jde o karibský ostrov Svatý Bartoloměj.

Na písečných plážích si užívali jeden druhého a když Neil zrovna neutužoval svou kondici protahováním a jógou, došlo i na polibky. Dvojice si možná odjela trošku odpočinout i od svých ratolestí, dnes již pětiletých dvojčat Gideona a Harper, která nikde v okolí nebyla vidět.

Neil a David jsou v šoubyznysu považováni stejně jako jejich přátelé Elton John a David Furnish, kteří rovněž využili služeb náhradní matky, za ukázkové rodiče a pro mnohé homosexuálně orientované dvojice jsou velkým vzorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám