Hlavní obsah
Článek

V září tomu budou dva roky, co svět živých opustil herec Patrick Swayze. Hlavní hrdina Hříšného tance trpěl velmi zákeřnou rakovinou slinivky a lékaři ho od diagnózy choroby připravovali na to, že ho nemoc zřejmě brzy zabije. Jeho matka Patsy teď prozradila, že ještě touto dobou před dvěma roky Patrick věřil, že se uzdraví.

„Byl to obrovský šok pro všechny v naší rodině, když jsme to zjistili. Byl vždycky tak zdravý. Nikdy neměl žádnou vážnou chorobu či cokoli jiného. Byli jsme zdrceni,“ tvrdí Patsy Swayze. Její syn sice nemocný nikdy nebyl, ale kouřil jednu cigaretu za druhou.

„Byl přesvědčený, že to přežije a nikdy neztratil naději. Nikdy netoužil po soucitu, prostě šel pořád dál. I když mu bylo tak zle, že sotva chodil, nevěděli jste o tom. Nikdy nechtěl být přítěží,“ dodala hercova matka.

Čtyřiaosmdesátiletá žena se jen těžce smiřuje, že její syn zemřel v sedmapadesáti letech. „Nevím, jestli budu schopna ještě někdy vidět jeho filmy. Moc to bolí. Neočekává se, že přežijete své děti. A pořád mi dělá problém mluvit o tom, že zemřel, byl tak úžasný,“ dodala Swayze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám