Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladičká hudební senzace z Nového Zélandu Lorde, která za svůj hit Royals získala před dvěma lety i cenu Grammy, má momentálně volnější období a po hektických třech letech na výsluní se začala víc věnovat i svým zálibám a potřebám. Možná i proto na ni bylo možné ve středu uprostřed dne narazit na pláži Piha.

Cestu zpěvačka neměla dalekou, moře si totiž užívala ve své domovině, zmiňovaná pláž se nachází nedaleko jejího rodného Aucklandu, kde si nedávno pořídila nový luxusní dům o čtyřech ložnicích. Na vodní radovánky u pobřeží Tasmanova moře pochopitelně nebyla sama, nýbrž se svým kamarádem a hudebním manažerem Justinem Warrenem.

O jejich sblížení se už dříve mluvilo, Warren ovšem veškeré spekulace smetl ze stolu a označil je za absurdní. Zpěvačka se přitom před měsícem po třech letech rozešla s partnerem Jamesem Lowem, na nějaké velké truchlení to ovšem zrovna nevypadá.

Reklama

Další články

Načítám