Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda z Cambridge (41) si dobře vybral... Jeho manželka Catherine (42) je u veřejnosti snad stejně oblíbená, jako bývala jeho maminka princezna Diana, k čemuž přispívá i fakt, že není zbytečně marnivá. Své oblečení si vybírá jak u věhlasných návrhářů, tak z běžné konfekce povětšinou britských módních řetězců. Navíc neváhá mnohé kousky obléci opakovaně. Ve středu podobně zrecyklovala už potřetí kabátek značky LK Bennett, když se s manželem účastnila akce Search and Rescue Force Disbandment Parade ve velšském městě Anglesey.

Princ William se tak setkal s bývalými kolegy z dob, kdy sloužil u letecké pátrací a záchranné služby Královského letectva (RAF). Vévoda se zde během tříleté mise kvalifikoval na pilota - kapitána.

Pohledy ale povětšinou směřovaly opět na půvabnou Catherine, která mezi uniformovanými příslušníky RAF vynikala v červeném kabátku z kolekce zmiňované britské značky podzim/zima 2011, který patřil s cenovkou 345 liber (12 tisíc korun) mezi dražší kousky ze šatníku vévodkyně.

Již dříve jej oblékla v listopadu 2011 na setkání členů UNICEF v Dánsku a rovněž o dva roky později během akce London Poppy Day.

Reklama

Další články

Načítám