Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně známých tváří k sobě na pódium přibírá i svoje potomky. Aleš Háma (50) je výjimkou. Své dva syny se snaží od šoubyznysu držet co nejdál, a i když například v muzikálu Mýdlový princ, v němž hraje, se na pódiu objevují i děti, zařekl se, že ty jeho to nebudou.

"Myslím, že starší Jáchym k tomu nemá ani moc vlohy, mladší Mikuláš by do toho možná šel, ale jsem rád, že tady nejsou. Myslím, že je to prostředí, které je trochu nakažlivé, a když si vybavím, jak my tady občas před dětmi mluvíme, tak bych nechtěl, aby u toho byly ty moje. Na to je čas vždycky. Mikulášovi je osm, a dokud to nevzejde od něj, já to iniciovat rozhodně nebudu. Je šikovný, myslím, že by to zvládal, ale radši bych mu dopřál normální dětství," svěřil.

"Stačí, když jsem po večerech v divadle já, a tak se tomu zatím bráníme, ale když přijde nějaká příležitost a on bude chtít, tak mu to dopřeju. Zase takový asketa nejsem," dodal. Starší syn Jáchym už Aleše pomalu přerůstá. "Zatím pořád vedu, ale je to už otázka dnů anebo hodin, chybí je dva tři centimetry," smál se.

"Moje žena má hodně vysokého bratra, můj brácha je taky o hodně vyšší než já, takže šance, že mě kluci přerostou, je velká. Já jsem takový záprtek v rodině Hámů, ale manželka je za svobodna Zika, tak bych byl radši, kdyby byli spíš po Hámových, když tam mají ten virus. Ale zatím to vypadá, že budou spíš po Gábině," uzavřel se svým typickým humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám