Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49) sklízí za svůj výkon ve filmu Revenant - Zmrtvýchvstání jednu hereckou cenu za druhou a s velkým očekáváním se nyní soustředí i na kýžené Oscary, které mu dosud stále unikaly. Naposledy si v neděli večer za zmiňovaný snímek přišel pro cenu BAFTA a na následujícím večírku se nechal obskakovat přítomnými VIP kráskami, z nichž dvě nakonec skončily na ‚afterpárty‘ u něj na hotelovém pokoji.

Herec podle Daily Mailu slavil v dámské společnosti na svatého Valentýna dva dny, což si jako opět svobodný mládenec mohl bez výčitek dovolit. Na večírku producenta Harveye Weinsteina v Londýně se dal do řeči nejdřív s moderátorkou Laurou Whitmore (30), která si posléze dovolila mu už i důvěrněji špitat do ucha.

Není divu, že dostala pozvánku na pokračování párty na Leově pokoji v hotelu Rosewood. Nebyla ovšem sama, Leo si údajně vybral i modelku spodního prádla Roxy Horner (24), která musela být štěstím bez sebe, jelikož je evidentně jeho velkou fanynkou. V roce 2012 poslala na Twitter hercovu fotku, k níž napsala ‚definice slova sexy‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám