Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přinášíme dobré zprávy pro všechny fanoušky herce z Top Gunu Vala Kilmera (56). Podle fotografií z minulého týdne mu po provedené tracheostomii zbylo jen pár jizev. Herec, o jehož podlomeném zdraví se hovoří už více než rok, se zdá být opět v dobré kondici.

V pátek byl Kilmer spatřen ve skvělém rozpoložení na londýnském letišti Heathrow, odkud odlétal zřejmě zpátky domů do Los Angeles. K ležérním šedým džínám si oblékl černé sako a bílou košili, u níž nechal rozepnuté knoflíčky. Na první pohled tak bylo jasné, že tracheostomii již do krku zavedenou nemá, zbylo po ní jen pár téměř zahojených jizviček. Ještě v prosinci se přitom zákrok známý rovněž pod označením slavík snažil schovávat pod šátkem.

Potíže se zdravím a spekulace o rakovině hrdla herec od začátku popíral, poslední rok se ale stranil společnosti a venku byl pokaždé viděn pouze se zakrytým krkem. V prosinci domněnky ještě podpořil zmiňovanou zavedenou tracheostomickou kanylou zajišťující pacientovi dýchání často v momentě, kdy nádor zužuje dýchací cesty.

Reklama

Další články

Načítám