Hlavní obsah
Článek

Vlastina Svátková patří k talentovaným českým herečkám. Známá je například díky roli prostitutky v seriálu První republika nebo filmům Casino Royale, Hodinu nevíš a Ženy v pokušení.

Naposledy se do myslí diváků zapsala coby manželka zločince Káčka ve filmu Gangster Ka. Třiatřicetiletá herečka je zároveň už dvojnásobnou maminkou. Roztomilé syny Kryštofa a Adama má s bývalým manželem, režisérem Danem Svátkem (Hodinu nevíš, seriál Reportérka).

A právě oba klučiny vzala herečka na premiéru animovaného filmu Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek, který si nenechala ujít ani Agáta Prachařová se synem Kryšpínem. Usměvaví kluci ochotně zapózovali fotografům a bylo vidět, že se do kina moc těšili.

Samotná Svátková v jednom z rozhovorů pro Super.cz přiznala, že nebylo jednoduché odejít od manžela a rozvést se.

„Odcházela jsem, když bylo jednomu synovi šest let a druhému dva roky. Byla jsem najednou na všechno sama. Ale bylo to moje rozhodnutí, moje volba, takže jsem si to všechno musela odskákat. Ve výsledku jsem za to vděčná, i když pro děti není dobré, když se dva lidé rozvedou a rozpadne se rodina. Když to nefunguje, je to ale jediné řešení. Než aby děti sledovaly, jak si rodiče nerozumí, hádají se a tahají je do toho. Chtěla jsem, aby děti vyrůstaly v pohodě, bez hádek a konfliktů," řekla herečka, které se přání zjevně splnilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám