Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Naomi Watts (55) patří mezi ty vyvolené, jimž byla dána do vínku útlá drobná postava, kterou si bez jakýchkoli váhových výkyvů udržuje po celou dobu své třicetileté filmové kariéry. Svléknout se do plavek pro ni proto není ani s padesátkou na krku žádný problém. Podobně je na tom i její dlouholetý partner Liev Schreiber (48).

Herečtí kolegové a současně rodiče dvou synů Alexandera (8) a o rok mladšího Samuela Kaie odjeli minulý týden do mexického letoviska Cabo San Lucas i s dětmi a několika přáteli. Přestože jsou Naomi s Lievem spolu už téměř jedenáct let, svatbu prý ke stvrzení lásky nepotřebují. Ani jeden přitom z minulosti zkušenosti s manželstvím nemá. Liev přesto o Naomi, jež má za sebou vztah například s režisérem Stephenem Hopkinsem či zesnulým hercem Heathem Ledgerem, v rozhovorech často mluví jako o své ženě.

Filmografie obou partnerů je skutečně bohatá. Lieva si nejspíš vybavíte z trilogie Vřískot, dále z Výkupného, Kate a Leopolda, X-Men Origins: Wolverine či seriálu Ray Donovan. Loni se blýskl v životopisném dramatu Spotlight, které je žhavým kandidátem na získání několika Oscarů. Nominací má rovnou šest. Naomi zazářila mimo jiné v Kruhu 1 a 2, 21 gramech, Nic nás nerozdělí, Miluj souseda svého či v životopisném filmu Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám