Hlavní obsah
Článek

Malá dcera Katie Holmes (45) a Toma Cruise (61) Suri (5) je v poslední době velmi náladová. Střídá pláč s úsměvy a hysterickými výlevy, ukrývá se před fotografy a nechává se nosit. A Katie jí všechno toleruje. Nedávno byly spatřeny, jak se snaží vyhnout dopravní špičce na Manhattanu, kterou šikovně obešly. Čekal na ně totiž vrtulník.

Suri se do vrtulníku moc nechtělo. Kvůli hluku si kryla uši a Katie ji do něj musela dokonce donést. Když malá brunetka konečně usedla, dala se do pláče a vztekala se. Pak se po chvíli uklidnila, dívala se z okna a krátila si dlouhou chvíli šťouráním v nose.

Suriino chování už zaráží větší množství lidí. Když někdo odmítne její přání, popadne ji záchvat vzteku. Zhýčkaná dcerka prý ovládá všechny dětské triky. “Umí být velmi sladká a šarmantní. Pokud nedostane co chce, vzteká se,“ popsal asi před rokem atmosféru na place při natáčení filmu Jack and Jill člen štábu. “Začala od členů štábu vyžadovat keksy. Když je nedostala hned, vyjela jako fúrie,“ dodal svědek události.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám