Hlavní obsah
Článek

Vnučka Limonádového Joea Karla Fialy, mladá herečka Anna Fialová, patří k umělkyním, které berou svoji práci vážně. Když hrála ve filmu Lída Baarová sestru hlavní hrdinky, která trpí depresemi a spáchá sebevraždu, přečetla si její deník. Nyní dostala další náročnou roli autistické dívky, která zastřelí bratra a otce v drsné hře Zabiják Joe.

"Pokud se jedná o někoho, kdo žil a něco po sobě zanechal, tak to samozřejmě pomůže," řekla nám o roli Lídiny sestry Zorky. "I k Viki v Zabijáku Joeovi jsem si musela najít cestu. Trvalo to," přiznala. Seriálové hraní je podle ní rozhodně jednodušší, což může posoudit díky seriálu Vinaři, v němž účinkovala. "Zkusila jsem si to a tak to zatím, myslím, zůstane. Seriál je zatím to, čemu se chci věnovat nejmíň. Radši se budu věnovat divadlu," dodala.

V Divadle Kalich se v Zabijáku Joeovi dost odhalují. Anna se předvede i ve spodním prádle. Jak si udržuje postavu? "Mám období, kdy se snažím žít zdravě a držet si štíhlou linii, a období, kdy to porušuju. Teď je to něco mezi," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám