Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Internet 2011 Aneta Grabcová (19) si takto svou účast na mezinárodní soutěži krásy Miss Supranational asi nepředstavovala. Česká kráska, která je v Polsku, kde se soutěž koná, teprve týden, už stihla zhubnout dvě kila.

„Dneska mám za sebou čtyři hodiny choreografie, tři hodiny focení postavy v plavkách a ještě mě čekají další tři hodiny choreografie a zkouška večerních šatů. Máme tady toho opravdu hodně," uvedla Aneta, která se s ostatními dívkami připravuje na finále soutěže, které se bude konat 26. srpna ve městě Betchatow.

Aneta už se ale stihla během nácviku choreografie, líčení a fotografování spřátelit s ostatními dívkami. A i když bydlí na pokoji s dívkou ze Slovenska, nejvíc si rozumí s Kanaďankou, Vietnamkou a dívkou z Francouzské Polynésie.

„Žádnou rivalitu nebo závist, které obvykle soutěže krásy provázejí, nepociťuju. Všechny dívky jsou moc krásné a hlavně příjemné. Utíká to tady rychle, už se moc těším na finále a především na své rodiče a přítele, kteří mě sem přijedou na finálový večer osobně podpořit,“ dodala Aneta.

Reklama

Další články

Načítám