Hlavní obsah
Článek

Návrat do práce po mateřské si asi většina maminek představuje trochu jinak, ale proti gustu žádný dišputát... Sedmadvacetiletá Sabien Demonia má děti rovnou tři - devítiletého Damiana, o rok mladší Wiktoriu a šestiletou Maju. A i když začátky byly perné, nakonec našla způsob, jak je bez problémů uživit.

Když se v roce 2010 přestěhovala z Polska do Anglie, neměla prakticky žádné prostředky a podle svých slov dětem nemohla dopřát ani pořádné oblečení. Prodávala v obchoďáku a pracovala i jako servírka, ale peněz měla stále pomálu. Jako ‚upachtěná matka‘ si prý pro posílení sebevědomí a únik z reality všedních dní ulevovala pořizováním selfie fotek. A právě to jí změnilo život.

Odvážné snímky jejího potetovaného těla zaujaly na internetu i fotografy specializující se na fetiš, kteří jí začali nabízet spolupráci, což byl už jen krůček od focení do takto zaměřených časopisů a webů.

Sabien má momentálně 125 tisíc online fanoušků a v branži už si vybudovala slušné jméno. Focením si údajně přijde až na šest tisíc liber (208 tisíc korun). Pyšný na ni je i současný partner Pete Kawa, který už stačil extravagantní maminku i požádat o ruku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám