Hlavní obsah
Článek

Přesvědčit dítě, aby spolklo hořkou nevábně vypadající tabletu, je mnohdy heroický výkon a snažit se o to každý den, není to pravé ořechové ani pro jednoho z vás. Ale kdyby ty „tablety“ byly sladké, barevné, ve tvaru zvířátek, karty by se hned obrátily. Děti by o ně samy žadonily. Přesně takové „tablety“ mají na BENU.cz, jmenují se Vibovit a obsahují vyváženou směs vitamínů a minerálů.

Je Vibovit přesně to, co hledáte? Pak si nenechte ujít akci 2+1 zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V lékárně BENU.cz právě teď probíhá akce na Vibovit: 2+1 zdarma. Takže stačí jednou výhodně nakoupit, a máte zásobu vitamínů skoro na půl roku. Kombinacím se meze nekladou, můžete libovolně vybírat ze všech druhů: dino, safari, zoo, abeceda, aqua, nebo to udělejte dětem hravé a nechte výběr na nich.

Vibovit, to je víc než bonbón

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barevné bonbónky Vibovit jsou ovocné a sladké, takže děti neberou jejich užívání jako nepříjemnou povinnost. Obsahují vyvážený komplex 11 vitamínů a minerálů, který při dlouhodobém užívání podporuje imunitní systém. Děti se tak stanou odolnější vůči chřipce a nachlazení, což je k nezaplacení v období, kdy řádí chřipkové epidemie.

Když barvit, tak přírodně. Když sladit, tak bez aspartamu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý rodič, který přemýšlí nad tím, z čeho se potraviny skládají - doplňky stravy mezi potraviny legislativně patří, se asi zarazil nad slovy „barevné“ a „sladké“. Není se čemu divit! Atraktivních barev a sladké chuti se mnohdy dosahuje použitím umělých barviv a sladidel (aspartam), která nepůsobí v dětském těle zrovna blahodárně. Vibovit je o krok napřed, používá jen přírodní barviva, jako jsou karoteny z mrkve nebo paprikové extrakty, a sladí glukózovým sirupem a cukrem.

Děti milují hravé tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paleta barev, chutí, ale i tvarů je opravdu pestrá. Nečekejte jen obyčejné gumové medvídky. Ve Vibovitu najdete pravěké dinosaury, partičku zvířátek ze zoo, divokou zvěř z Afriky, a také velikány z moří a oceánů. Kromě zvířátek máme v rukávu i abecedu pro malé školáky.

Zdarma poradíme a také dopravíme

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete k Vibovitu další informace nebo vás jen něco zajímá? V lékárně BENU.cz je vám k dispozici on-line poradna, kde vám na otázky odpoví zkušený lékárník. Pokud se vám nechce platit poštovné, neplaťte ho. Osobní odběry po celé ČR máme zdarma, stejně jako poštovné u objednávek nad 1499 Kč.

Další články

Načítám