Hlavní obsah
Článek

Egomaniak Kanye West (46) opět řádí. Nezvládá jakoukoli kritiku, protože je přesvědčen o své dokonalosti. Nejprve se na Twitteru rozzuřil, když ztrhali jeho módní kolekci, která nenadchla nikoho krom party jeho pochlebovačů a příbuzných, kterou na svou přehlídku pozval. Na ní také představil nové album Life of Pablo. A prohlásil, že je to tak dokonalá hudba, že za ni za rok posbírá několik cen Grammy. A do své smrti pak prý minimálně sto těchto gramofonků.

Album vydal na aplikaci Tidal, kde je od pátku na prvním místě jako nejstahovanější. Ačkoli v pondělí 15. února se s ním samozřejmě na předávání 58. cen Grammy nepočítalo, protože uzávěrka nominací je vždy v říjnu předchozího roku, prý už si chystá děkovnou řeč pro cenu Grammy za Album roku 2017. A pokud za rok tuto trofej nedostane, tak bude předávání ignorovat.

West už posbíral jednadvacet těchto sošek, ale podle svého názoru by jich měl mít mnohem víc. Třeba alba My Beautiful Dark Twisted Fantasy nebo Watch the Throne nezískala žádnou z těchto cen, což prý nechápe.

„Než opustím navždy zemi, získám více než sto cen Grammy,“ chvástal se West o víkendu v mnoha ze svých příspěvků na Twitteru. Tam také zuřil, že kritizují módní kolekci, která podle něj „změnila celý svět“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám