Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Victoria Beckham (50) rozhodla začít fušovat do řemesla návrhářům, módní svět sledoval s velkým zájmem, co tato žena, která je roky považována za módní ikonu, předvede. Hned první kolekce měla úspěch a z Beckham se stala žádaná módní návrhářka luxusního zboží.

Do módního byznysu vkročila i její mladší sestra Louise Adams (39), jen v mnohem menším měřítku. Zatímco Beckham má rozlehlý butik v jedné z nejprestižnějších a nejdražších čtvrtí Londýna, v Mayfair, Adams si nedávno otevřela obchůdek s módou s názvem Hidden Closet v Hoddesdonu v Hertfordshire. Ceny zde se pohybují od 10 do 62 liber, což je asi 2170 korun (oproti tomu nejlevnější položkou značky Victoria Beckham jsou prý sluneční brýle za 275 liber, tedy asi 9627 korun).

„Jistěže je to obrovský rozdíl. Máme limity pro útratu za oblečení. Prodáváme cenově dostupnější oblečení,“ uvedla Adams, která je - stejně jako její o dva roky starší sestra - matkou čtyř dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám