Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už třiašedesátiletý americký herec Mickey Rourke se nám tak trochu zasekl v mládí. Oblečený jako šupák ještě dnes vymetá kluby v Kalifornii a celkově moc nedá spořádanému životu, ač má doma už několik let pohlednou a výrazně mladší partnerku - ruskou modelku Anastassiju Makarenko. Krásné ženy měl ostatně po svém boku vždy.

V sobotu v noci si na hvězdu trháků Devět a půl týdne, Expendables, Wrestler, Iron Man 2 či obou dílů Sin City fotografové počíhali před klubem The Nice Guy ve West Hollywoodu, kam opět vyrazil s partou přátel.

Těžko uvěřit, že Mickey kdysi zlomil srdce nejedné slavné ženě. Rejstřík jeho milenek je opravdu dlouhý, jmenujme například herečky Debru Feuer, Tabithu Stevens, Bai Ling, Dianu Kauffman, Charlotte Lewis, modelky Sashu Volkovu, Giu Carangi, Eugeniu Volodinu či tenistku Gabriellu Sabatini. Nádherná byla rovněž jeho druhá manželka Carré Otis, s níž si zahrál v erotickém dramatu Smyslná orchidej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám