Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) si vzala k srdci kritiku, která se na ni snesla kvůli některým jejím plesovým modelům. Hlavně kvůli tomu, který oblékla loni na Ples v Opeře. Na Česko-Slovenský ples si sice výstřih vzala, podprsenku také neměla, ale vypadala mnohem decentněji, než jsme u ní zvyklí.

Také si nenechala šít šaty od kamaráda, ale vypůjčila si hodně luxusní model. "Mám šaty Elie Saab, užívám si je a hrozně si vážím toho, že si je na na sebe vůbec můžu vzít. Doufám, že proběhnou i kritikou v pozitivním slova smyslu," doufala Hanka, které to opravdu slušelo.

Model a dozadu stažený účes doplnila pouze náušnicemi. "Všechno jsem volila tak, aby co nejvíc vynikly šaty. A náušnice jsem dostala od svého muže, když jsme se seznámili, takže už mají opravdu hodně let za sebou, konkrétně šestadvacet, stejně jako my," smála se Hanka, kterou místo manžela doprovázela kamarádka, ale takhle ho měla aspoň nějakým způsobem u sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám