Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Nebe Petr Harazin přizval k natáčení posledního klipu k singlu Zkus na chvíli mi lhát také svou přítelkyni Kristýnu. Zahrála si roli víly, ovšem trochu netypické. Netypický je ale celý klip.

„Pro mě to byla první zkušenost před kamerou. Předtím jsem z toho měla docela respekt a byla jsem nervózní. Nemůžu říct, že by to při natáčení ze mě úplně spadlo, pořád to pro mě byl adrenalinový zážitek, ale naštěstí v tom dobrém slova smyslu,“ řekla brunetka ke své herecké premiéře.

Adrenalin to nebyl jen pro Harazinovu slečnu, ale i pro režiséra Ondřeje Urbance. „Přiznávám, že se po produkční stránce nejednalo o úplně jednoduché natáčení. Mimo jiné jsme museli dovnitř (do ateliérů Pokrok na pražském Žižkově - pozn.) dovézt devět tun písku! A brnkačka to nebyla ani pro kapelu. Nejvíc si zkusil asi zpěvák, který byl navlečen do skafandru, ve kterém se úplně nedá dýchat,“ popsal režisér, který rovněž stojí za námětem.

„Videoklip vypráví příběh umělců, které při tvorbě inspirují všelijaké múzy či sny, a ty pak zhmotňují do textu, hudby nebo videa. V našem klipu jsme se vydali raketou za vílou do vesmíru, kde celý děj a celá idea příběhu vyvrcholí jedním velkým třeskem,“ nastínil Urbanec.

Píseň Zkus na chvíli mi lhát bude i na chystaném třetím albu Nebe, které vyjde na podzim. Singl zazní také na On Stage Tour, na které se kapela za několik týdnů vydá spolu s Ewou Farnou a Support Lesbiens.

Reklama

Další články

Načítám