Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výběr správné podprsenky rozhodne o tom, jak dobře podprsenka padne i jak dobře v ní budete vypadat. A jak docílit co nejlepšího výsledku? S pomocí odborníků přeci!

Brafitting pro začátečníky i pokročilé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani finalistky soutěže Česká Miss 2016 si s výběrem správné podprsenky nevěděly rady. Naštěstí se jich ujal oficiální partner soutěže a specialista na spodní prádlo Astratex.cz a uspořádal pro ně odbornou brafittingovou přednášku. Finalistky už vědí, jaká je jejich správná velikost i jaké střihy jsou pro jejich postavu ty pravé. Objevte brafittingové triky i vy!

Co je brafitting?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Brafitting je umění správného přiřazení vhodné podprsenky pro konkrétní ženu. Nestačí totiž jen znát svou velikost. Svou významnou roli totiž hraje také střih podprsenky. Astratex.cz si vzal na pomoc zahraniční brafittingovou specialistku Kasiu a společně dovedli všechny finalistky k jejich ideální podprsence. Najděte ji také.

80 % žen nosí špatnou velikost podprsenky. Proč?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Bojí se velkých čísel, ačkoliv košíčky podprsenky 65/E odpovídají velikosti košíčků 80/B,“ říká Kasia. Nejčastější chybou je příliš velký obvod a moc malé košíčky. Stejný problém měly i finalistky Česká Miss 2016. Z velikostí 75-80/A-C, které dívky původně nosily, mají nyní všechny obvod 65, košíčky od A do E a všechny jsou spokojené! A všechny finalistky jsme nafotili v padnoucím prádle.

Cesta k podprsence na míru: Jak se správně změřit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změřte natěsno obvod pod prsy při absolutním výdechu. Poté změřte volně obvod přes prsa v oblasti bradavek. Nakonec změřte obvod pasu. Všechny míry si zapište a šup do aplikace Size&Style Asistent. Aplikace vám nejen vypočítá správnou velikost vaší podprsenky, ale navíc vám doporučí vhodné střihy pro váš typ postavy. Díky této aplikaci nosí celých 94 % žen správnou podprsenku. Přidejte se k nim!

Další články

Načítám