Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželskou krizi mají Mel B a Stephen Belanfonte zdárně za sebou a momentálně jsou zase jako čerstvě zamilovaní puberťáci. Bývalá ‚spajska‘ loni vstoupila mezi čtyřicátnice a tuto novou etapu zahájila se vší vervou. Romantický únik na karibské ostrovy Turks a Caicos tak rozhodně neprolenošila na lehátku.

Dvojice se možná také trochu snažila navodit pohodovou atmosféru a před fotografem sehrála menší estrádu. Kdyby byli ovšem na ostří nože, zřejmě by se k ničemu podobnému neuchýlili.

V prosinci 2014 přitom zpěvačka od svého muže veřejně odešla. Učinila tak prý tehdy po měsících brutálních hádek, které měly vyústit až v její kolaps, kvůli němuž byla i hospitalizována.

Rodina tehdy na zpěvačku naléhala, aby podala žádost o rozvod a byla přesvědčená, že ji manžel a otec jejich dcery Madison i fyzicky napadá. Belafonte pochopitelně obvinění odmítal. Nyní vše opět vypadá jako zalité sluncem, ale pravdu znají jen oni dva...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám