Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K. (59) má neuvěřitelný kopec smůly. Cestou ze schodů doma upadla a poranila si nohu, kterou teď má v dlaze. Lékaři by nohu nejraději dali do sádry, o čemž nebohá zpěvačka nechce ani slyšet.

„Mám ráda legraci, to jako moc, ale už mi nějak malilinko dochází humor. No, budu to muset brzy rozběhat. Já nic neudělala, nikde nezlobila, jen jsem šla doma po schodech dolů do studia zkusit zpívat novou píseň. Asi není tak dobrá, že mě někdo zastavil,“ napsala na sociální síti zpěvačka, která se na schodech ošklivě zranila už loni.

Tehdy skončila s otřesem mozku a tržnou ránou na hlavě v nemocnici a musela zrušit svá nejbližší vystoupení. Teď jí zas hrozí, že bude mít nohu téměř měsíc v sádře.

„Prý na pět týdnů do sádry? Někteří lékaři by zasádrovali celou planetu. Budu hodná, ale sádru nikdy!!!!! Teda pokud to jen trochu jde, že jo. Už jste někdo měl něco zasádrováno? Musí to být peklo, ne?“ dodala pod fotkou své zraněné nohy zpěvačka. Není divu, že má Anna K. po všech těch pádech ze schodů novou přezdívku - Vozembouch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám