Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Tyra Banks (42) je štěstím bez sebe. Koncem listopadu se stala konečně maminkou, vytoužené dítě  - syna jménem York - jí porodila náhradní matka. Tyra o tom informovala na sociální síti, ale s jeho fotografií si dala na čas. Poprvé jej ukázala až v neděli na svátek všech zamilovaných.

„Tohle je nejšťastnější Valentýn mého života. York, tatínek Erik Esla a já vám posíláme spoustu lásky,“ připsala modelka ke společnému snímku s osmnáctidenním mrňousem. S fotografem Erikem Eslou tvoří pár dva roky.

Banks se k možnosti odnošení dítěte náhradní matkou rozhodla po několika neúspěšných pokusech o početí, o čemž modelka promluvila loni v září v televizním pořadu FabLife.

„Jsem už unavená z dotazů na sociální síti, proč nemám děti. Nevíte, čím jsem si prošla, nemáte ani tušení,“ začala před kamerami vzlykat Tyra, která stojí za dvaadvaceti úspěšnými sériemi show Amerika hledá topmodelku. „Dlouhou dobu to byla zábava, ve třiadvaceti jsem si říkala, že za tři roky budu mít děti. Ve čtyřiadvaceti jsem si říkala to samé. A teď, když bych je opravdu chtěla, to není tak snadné,“ řekla tehdy Banks.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám