Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický herec Honza Dolanský je jedním z hlavních hrdinů nového primáckého seriálu Ohnivý kuře. Hraje tu roli kuchaře přezdívaného Burák a natáčel i v den, kdy měl narozeniny, což bylo zrovna na svátek svatého Valentýna. Tak pro něj kolegové herci i štáb připravili překvapení.

Honzovi popřáli přímo na place a přiťukli si s ním na zdraví skleničkou sektu. Honza pak rozkrájel dort, který dostal. Překvapení se podařilo dokonale utajit, takže oslavenec byl hodně zaskočený.

Přiznal, že slavil s rodinou už v sobotu, ale jenom trochu, protože od brzkého nedělního rána pracoval. „Já už narozeniny moc neslavím, osmatřicet – to už není nic ke slavení. Mám rád oslavy dětí, ty jsou pro mě milejší,“ vysvětloval. Pak prozradil, jaké dostal dárky. A jednalo se o opravdu netradiční dárečky.

„Dostal jsem třeba nový papiňák a hned jsem v něm dělal hovězí polévku. Byl jsem hodně překvapenej, jak rychle byla hotová. To je pro mě super dárek. A dostal jsem i hodinky na běhání, které kontrolují všechny možný údaje. Přestal jsem kouřit a snažím se pravidelně běhat, protože pak nemám chuť na cigarety. A rodina mě v běhání podporuje,“ vysvětlil manžel herečky Lenky Vlasákové.

Honza rád a dobře vaří. Umí péct i koláče nebo dorty? „Do pečení se nepouštím, já jenom vařím, a to nejraději z masa. Ale pečou naše holky Sofka s Amálkou. A moc dobře,“ chválil je herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám