Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (50) se po pauze vrací do šoubyznysu a zdatně mu v tom pomáhá jeho nová manažerka Ingrid Keck (38). Podle fotografií, jimiž zdroj z jejího okolí zásobil bulvární média, to vypadá, že mu pomáhá nejen s kariérou. Snímky, na nichž se k sobě dvojice chová více než pracovně nebo přátelsky, pocházejí z okolí bývalého partnera manažerky.

Na fotografiích Martin a Ingrid popíjejí zpěvákovo oblíbené bílé víno, objímají se a dojde i k hlubokým polibkům. Snímky mapují jejich romantický večer i ráno, kdy manažerka odjíždí. Bylo by to jistě pěkné, že se mají dva lidé rádi. To by to ale nesmělo komplikovat jejich soukromí.

Když se ale Ingrid, která se objevila v show Nory Mojsejové Šéfka, začala o Maxu starat, byla totiž zadaná. Podle zdrojů z jejího okolí se s ní partner rozešel kvůli tomu, že ho se svalnatým zpěvákem začala podvádět. Také Maxa má máslo na hlavě.

V rozhovoru se Super.cz se nedávno rozpýval nad idylickými rodinnými vztahy a nad svými třemi dětmi. Jeho stálá partnerka Sylva, se kterou má syna Ivana a dceru Emu, z avantýry nebude rozhodně nadšená. Maxa, který má z ostudy kabát, se neobjevil ani na zkoušce muzikálu Naháči v den, kdy byl Super.cz pozván na zkoušku. Když jsme se jej pokoušeli kontaktovat, telefon vzala přítelkyně Sylva, která okamžitě zavěsila.

Reklama

Další články

Načítám