Hlavní obsah
Článek

Když jsme s moderátorkou Gabrielou Kratochvílovou (34) vybírali šaty na Česko-Slovenský ples, původně váhala nad třemi úplně jinými modely, než byl ten, ve kterém na ples nakonec se snoubencem dorazila. Skoro to vypadalo, jako by se tady chystala vdát, jak to nedávno na narozeninách svého současného manžela Daniela Farnbauera udělala Gabriela Partyšová (45).

"S návrhářkou Tatianou Kovaříkovou jsme se dohodly, že ty šaty nakonec uděláme jako překvapení. Seděly jsme nad tím a vybíraly barvu, a přestože jsem já byla nadšená pro černou, tak jsem uznala, že návrhářka má vždycky pravdu, a domluvily jsme se, že lépe zazářím ve světlé," vysvětlovala, jak k výběru šatů došlo, Gábina.

Nám připadal model trochu jako trénink na svatebky, ale Gábina byla jiného názoru. "Ty, doufám, budou čistě bílé, protože tyhle jsou krémové. A hlavně svatební šaty chci úplně jiné. Rozhodně nebudou mít vlečku, i když je nádherná. Na svatbě plánuju hodně tančit a lítat od jednoho hosta k druhému. Ale tady jsem ji chtěla vyzkoušet, strašně se mi líbí," uzavřela Gábina, která si ale svoji vlečku pro jistotu většinu času držela, aby ji někdo nepřišlápl.

Reklama

Další články

Načítám