Hlavní obsah
Článek

Ještě v pátek byla ostýchavá, když měla mluvit o své nové lásce. Do soboty se jí to ale rozleželo v hlavě a modelka Karolína Krézlová (36) si s námi o tom, jak je zamilovaná do syna slavných rodičů Bolka Polívky (74) a Chantal Poullain, herce Vladimíra Polívky, na Česko Slovenském plese, kam dorazila bez něj, popovídala.

Karolína dorazila na ples v docela decentní róbě, předvedla jen vysoký rozparek, výstřih zakrývala kožešinovým přehozem. Důvod byl jednoduchý. Šlo o model, který sama navrhla, ale všitou podprsenku prý rozkousala stylistčina kočka. Přehoz sundala jen na jeden snímek. O to, aby její nový přítel nežárlil, prý nešlo.

Vzhledem k tomu, že je zadaná, ale prý svůj šatník trochu umírnila. "Snažím se, už se to tak nehodí, nepotřebuju nikoho lovit. Uloveno už mám," smála se. V novém vztahu jí to prý klape. "Nechci to nějak zakřiknout nebo o tom povídat víc, než by bylo třeba, ale jsem strašně spokojená a šťastná," svěřila Super.cz.

Vůbec jí prý nevadí, že její vyvolený není žádný bohatý cizinec anebo slavný sportovec, jen obyčejný český herec. Vlastně jen poloviční Čech, protože Vladimír je po mamince napůl Francouz. "Ne, to vůbec nevadí. Ani u mých bývalých partnerů to nebylo tak, že bych plánovaně vyhledávala takové věci, jako jsou peníze anebo sláva. I když tomu málokdo věří, tak se to samo naskytlo," vysvětlovala expartnerka Usaina Bolta, Jaro Slávika nebo Sámera Issy.

"Teď propukla velká láska a je to úplně jedno. I kdyby neměl ani korunu. Tak to ale není. Ale samozřejmě pracuju, potřebuju si vydělávat sama na sebe, chci být samostatná žena nezávislá na svém partnerovi. Partner vás musí jenom obohatit, ne vás podpírat nahoru," tvrdila.

A jak pár stráví prvního společného Valentýna? "Nejradši bych si dala pivo a koukala na horor. Nemám ráda Valentýna, Silvestra ani další plánované svátky. Uvidím, s jakou odezvou se to setká doma," krčila rameny s tím, že má doma zřejmě většího romantika, než je ona sama. "Já to mám takhle často," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám