Hlavní obsah
Článek

Maminka Ondřeje Brzobohatého (41), vdova po slavném herci Radku Brzobohatém (†79), herečka a principálka divadla Hana Gregorová (71), po dlouhé době září štěstím. I když tvrdila, že hubnutí, do kterého se pustila a díky kterému má o tři konfekční velikosti méně, nesouvisí s žádným mužem, nový chlap se po jejím boku konečně objevil.

Na tradiční Česko-Slovenský ples dorazila brunetka, která je pořád k světu, ve velmi odvážné róbě. Kila, jež shodila, rozhodně nepoznamenala velikost jejího poprsí, a tak je předvedla v průsvitné látce, pod níž prosvítaly její nepřehlédnutelné přednosti. A že bylo i u zralé šedesátnice na co koukat.

To, že pořád ještě stojí za hřích, potvrdila pozornost jejího pánského doprovodu. Nebyl jím nikdo jiný než herec Miloslav Mejzlík, jehož známe z mnoha seriálů. "To je můj chlap," nestyděla se prozradit paní Hana a majetnicky si zralého a také stále pohledného muže přidržela. Ovšem měla ho jenom půjčeného. Herec se totiž netají tím, že spíše než ženy jej přitahují muži.

Reklama

Další články

Načítám