Hlavní obsah
Článek

Na horách konečně vládne pravá zima, čehož chtěli tvůrci TopStar Magazínu využít a nadcházející pondělní díl vyrazili natočit do Špindlerova Mlýna. Moderátorka pořadu Eva Perkausová (30) tak pohodlí vyhřátého pražského studia vyměnila za zasněžené exteriéry „českého Aspenu“.

Není žádným tajemstvím, že nováček Perkausová, která neoplývá velkými zkušenostmi, stále během moderování bojuje s artikulací. V prostředí, kde se teplota pohybovala okolo nuly, to měla ještě složitější. „Natáčení bylo oproti práci ve studiu časově náročnější. Spousta přesunů na lokace, převlékání, mrznoucí tváře, obtížnější artikulace než obvykle, neustálé úpravy make-upu a podobně,” popisuje Perkausová, která ale změny nelituje: „Byla to příjemná změna v krásném prostředí s milými lidmi a profesionálním štábem, který se o mě báječně staral.”

Pro Perkausovou to nebyla jen práce, ale i zábava. Neodpustila si vyzkoušet i jednu ze sjezdovek. „Vyjela jsem na jeden svah, na který mi síly stačily," smála se Eva, která vyjela do mírného kopečku na dětském vleku.

Celkově si ale pobyt v Krkonoších užila. „Špindlerův Mlýn je sám o sobě krásný a nabízí tak spoustu prostředí pro natáčení. Nejen klasickou horskou architekturu, ale třeba i krásné sochy v místním ledáriu,” komentuje změnu prostředí moderátorka a jedním dechem dodává: „Všude na nás byli milí a vstřícní. Počasí bylo skvělé a užili jsme si i čerstvě napadaný sníh.”

Reklama

Další články

Načítám