Hlavní obsah
Článek

Není divu, že po sebevražedných pokusech Ivety Bartošové (†48) nejsou v její krvi nalezeny žádné opiáty, amfetaminy a podobné látky. Její bývalý manažer Tomáš Gottlieb totiž odhalil, jakým způsobem si zpěvačka už za jeho působení demonstrativně sahala na život. Stačil jí k tomu běžně dostupný acylpyrin, jímž se předávkovala. Následovalo vyčerpání, nevolnost a nechutenství. Tak to vypadalo i před pár dny.

"Protože je předávkováním acylpyrinem poškozena žaludeční sliznice, tělo je v totálním kolapsu a zesláblé. Toxikologické testy to neprokážou. Zpravidla se totiž při běžných testech nedělá vyšetření na přítomnost kyseliny acetylsalicylové v krvi, kterou obsahují zmíněné léky," řekl deníku Aha jeden pražský lékař.

Manažer Tomáš Gottlieb, který se před lety o Ivetu staral, to jen potvrzuje. Poprvé to prý udělala už v roce 1984. "Snědla pár acylpyrinů, dělala strašné scény, pak ji tři dny šíleně bolel žaludek, pálila ji žáha, nemohla nic jíst. Po pár dnech do sebe sotva dostala polévku, byla velmi vyčerpaná. Ona se tak miluje, že by si nikdy život nevzala," svěřil Aha Gottlieb vzpomínky. Nedávný kolaps Bartošové je jako přes kopírák tehdejší situace.

Podle deníku Blesk je momentálně Iveta Bartošová v pořádku, všude ji doprovází bodyguard, kterému svěřila i plnou moc. "Páteční kolaps nechci rozebírat," vzkázala Blesku. "Iveta normálně komunikuje, chová se přirozeně a je zdravá. Dnes jsme společně navštívili úřady a byli jsme ověřit podpisy. Pak se Iveta zastavila ještě v bance," ujistil bodyguard, který nechce prozradit svoje jméno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám