Hlavní obsah
Famous
Článek

Tori Spelling (50) si v devadesátých letech užívala slávu jako jedna z hlavních hrdinek seriálu Beverly Hills 902 10. Po skončení pořadu zmizela z šoubyznysu, kam se snaží občas vrátit a poutat na sebe pozornost různými intimními odhaleními. Když neprobírá své manželské krize a nevěrného manžela, tak se pustí do odhalování svých úchylek. Teď kupříkladu prohlásila, že po konzumaci alkoholu se mění ve své alter ego Terri, která močí v pokoji a do květináčů. Takže je lepší si ji nezvat na návštěvu. Nebo jí vůbec nenalívat.

Herečku si do svého pořadu Kocktails With Khloe pozvala Khloé Kardashian. A bývalou seriálovou hvězdu zpovídala v „intelektuálně“ velmi stimulující debatě. Zajímalo ji totiž, na jakém nejšílenějším místě močila. Dvaačtyřicetiletá blondýna začala svou odpověď tím, že když se opije, promění se v alter ego Terri.

„Když přijde Terri na návštěvu, je šílená, jedním z problémů s ní je ten, že močí a močí všude. Močí pod stůl. ‚Všichni nohy nahoru!‘ Močí do květináčů… Kdybychom si povídaly o něčem velmi zajímavém, vypila bych tuhle sklenici a raději tu seděla a močila do ní, abychom tu konverzaci ničím nepřerušily, pak bych vstala a odešla domů,“ vyprávěla Spelling.

Terri prý ale chodí na návštěvu málo. Jako matka si Tori nemůže dovolit opíjet se. Zřejmě k velké úlevě všech, kdo jí kdy na návštěvě nalili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám