Hlavní obsah
Článek

Paris Hilton (43) prý konečně pochopila, co je to opravdové štěstí. Čtyřiatřicetiletá dědička sítě luxusních hotelů Hilton se nikdy necítila být víc sama sebou. Může za to její nový partner Thomas Gross. A právě kvůli tomu se dnes považuje za šťastnější než kdykoli v minulosti. Paris žije s Thomasem ve Švýcarsku už téměř rok.

„Jsem tak šťastná. Nikdy v životě jsem nebyla šťastnější. Cítím, že jsem dnes ve svém životě opravdu úplně jinde. Žiju ve Švýcarsku. Jsem zamilovaná. Nevím, ale konečně se cítím být sama sebou. Jsem opravdově šťastná,“ tvrdí Hilton.

Po USA se už Paris téměř nestýská. A na týdnu módy v New Yorku bude jen po nezbytně dlouhou dobu, na Valentýna zase zamíří do Švýcarska ke svému milovanému byznysmenovi.

„Přiletěla jsem teď ze Švýcarska, takže hodlám vyrazit na spoustu přehlídek, ale pak poběžím rovnou na linku zpět do Švýcarska, abych tam byla na Valentýna. Můj přítel mě bere na výlet, který bude překvapením, oslavíme tím moje narozeniny a našeho prvního společného Valentýna. Řekl mi jen: ‚Sbal si bikiny.‘ Odletíme někam do tropů, na nádherné místo, kde jsem ještě nikdy nebyla, jsem nadšená. Miluju překvapení,“ dodala Hilton v rozhovoru pro E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám