Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je zoufalá. Její manžel, hokejista Martin Tůma, dnes odpoledne podepsal smlouvu se slovinským klubem. Sice za pořádně tučnou částku, ale rok se uvidí jen minimálně. Tůma už nestihne oslavit ani roční narozeniny dcery Claudie, které má 5. září.

"Martin dnes podepsal smlouvu a příští týden ve středu už musí být ve Slovinsku. Stěhovat se tam jako rodina kvůli mé profesi nebudeme, i když by si to táta přál. Už teď se mi ale stýská. Bude to pro nás velmi těžké. Rozhodovali jsme se dlouho. Martin ale dostal takovou nabídku, že se to v podstatě nedalo odmítnout," řekla Super.cz Kristelová. Ještě před týdnem to vypadalo, že její muž skončí v Jágrově Kladně.

Tůma ve středu podepsal roční smlouvu v klubu Acroni ve slovinské Jesenici. Tým hraje mezinárodní rakouskou ligu Ebel. "Bude to náročný a budeme si hodně chybět," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám