Hlavní obsah
Článek

V roce 2010 se neúspěšně ucházela o korunku královny krásy Anglie, s úpadkem v zapomnění se ovšem smířit nehodlala. V roce 2013 začala Pascal Craymer účinkovat v líhni rádoby celebrit - britské reality sérii The Only Way Is Essex, díky čemuž se dostala do povědomí širší veřejnosti a otevřelo jí to dveře i na VIP večírky. Jeden takový absolvovala i ve čtvrtek v londýnském podniku Gilgamesh.

Žádná velká smetánka se ovšem na akci neukázala, jednalo se o předvalentýnskou párty pro nezadané televizní zbohatlice Lady Nadii. V podniku se to hemžilo nejrůznějšími reality hvězdičkami postrádajícími vkus a především soudnost, ale nekorunovanou královnou mezi mini byla právě Pascal. Komplet topu a minisukně z tělové síťoviny s lacinými květinovými nášivkami červené barvy byl sám o sobě katastrofou, červené kalhotky a světlé zipy v zadní části však tragikomický výsledek jen pojistily.

Craymer má přitom se svou postavou rozhodně na víc, však před časem ve videoklipu Get It Started zpěváka Pitbulla učarovala i anglické fotbalové hvězdě Ashleymu Coleovi. Románek ale vydržel jen pár měsíců.

Reklama

Další články

Načítám