Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je sestrou černobílé Popelky Evy Hruškové, sama se proslavila po boku Petra Nováka nebo někdejším šíleným klipem Diskotango. Jana Yngland Hrušková se teprve nedávno vrátila do Česka z Berlína (žila i v Norsku), dřív podle svých slov nechtěla do domoviny jezdit, protože se jí nechtělo koukat na to, jak jsou Lucie Bílá a další slavní. Nyní se ale rozhodla kandidovat na prezidentku! Hlasujte v anketě na konci článku.

Jana, která se od dob, kdy byla alespoň trochu populární, dosti podstatně změnila, na to jde od lesa. Nepokrytě fandí Miloši Zemanovi a americkému republikánskému kandidátovi Donaldu Trumpovi, které pojí ostré názory na uprchlíky. Označuje se za politicky nekorektní vlastenku a z toho, že ji mnozí označují za exota, si nic nedělá.

„Protestuji za bezpečnost našich mužů, žen a dětí,“ vysvětluje s tím, že zem je prolezlá korupcí a vláda neřeší údajně nadcházející teror. Ženy, které říkají, že uprchlíci potřebují pomoc, označuje za b*bky. Tak uvidíme, jestli se jí podaří sesbírat alespoň tisícinu podpisů potřebných k tomu, aby mohla skutečně kandidovat!

Měla by být Jana Yngland Hrušková novou prezidentkou?
Rozhodně ano!
7,2 %
Jen to ne!
88,4 %
Je mi to jedno
4,4 %
Celkem hlasovalo 56068 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám