Hlavní obsah
Článek

Je sestrou černobílé Popelky Evy Hruškové, sama se proslavila po boku Petra Nováka nebo někdejším šíleným klipem Diskotango. Jana Yngland Hrušková se teprve nedávno vrátila do Česka z Berlína (žila i v Norsku), dřív podle svých slov nechtěla do domoviny jezdit, protože se jí nechtělo koukat na to, jak jsou Lucie Bílá a další slavní. Nyní se ale rozhodla kandidovat na prezidentku! Hlasujte v anketě na konci článku.

Jana, která se od dob, kdy byla alespoň trochu populární, dosti podstatně změnila, na to jde od lesa. Nepokrytě fandí Miloši Zemanovi a americkému republikánskému kandidátovi Donaldu Trumpovi, které pojí ostré názory na uprchlíky. Označuje se za politicky nekorektní vlastenku a z toho, že ji mnozí označují za exota, si nic nedělá.

„Protestuji za bezpečnost našich mužů, žen a dětí,“ vysvětluje s tím, že zem je prolezlá korupcí a vláda neřeší údajně nadcházející teror. Ženy, které říkají, že uprchlíci potřebují pomoc, označuje za b*bky. Tak uvidíme, jestli se jí podaří sesbírat alespoň tisícinu podpisů potřebných k tomu, aby mohla skutečně kandidovat!

Měla by být Jana Yngland Hrušková novou prezidentkou?
Rozhodně ano!
7,2 %
Jen to ne!
88,4 %
Je mi to jedno
4,4 %
Celkem hlasovalo 56068 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám