Hlavní obsah
Článek

Celý rozsáhlý klan Kardashianů a Jennerů přišel ve čtvrtek podpořit Kanyeho Westa (46) na jeho monstrózní módní show v newyorském Madison Square Garden. Rodinka v čele se znovu na platinovou blond odbarvenou Kim Kardashian (43) tančila v rytmech Kanyeho nového alba a kochala se pompézní akcí se stovkami modelek na scéně a desítkami známých tváří v publiku, která tak pěkně zapadla do jejich vrcholně snobského žebříčku hodnot.

Po molech se tentokrát v oblečení z rapperovy kolekce Yeezy Season 3 proháněly téměř výhradně exotické krásky a krasavci tmavé pleti včetně Naomi Campbell (53), Veroniky Webb (50) či Alek Wek (38). V hledišti pak bylo možné narazit na Annu Wintour, Melanii Griffith, Jaye Z, 50 Centa, Karlie Kloss, Jadena Smithe a mnoho dalších.

Nejvíc vidět a slyšet bylo ale pochopitelně Kanyeho příbuzné, kteří se domluvili a sladili do odstínů smetanové barvy. Khloé Kardashian přitom poprvé od eskapády v nevěstinci doprovodil exmanžel Lamar Odom. Všichni společně se pak zvedli z míst a začali divoce tančit na songy z umělcova nového alba nazvaného The Life of Pablo. Odvázala se i matka ‚pluku‘ Kris Jenner spolu s Caitlyn Jenner - svým bývalým manželem.

Reklama

Další články

Načítám