Hlavní obsah
Článek

Jedni jej neuznávají, jiní naopak s radostí (a láskou) nakupují květiny a čokolády a další dárky a svátek sv. Valentýna slaví. A jak jsou na tom herci z Přístavu?

Většina se shodla, že Valentýna neslaví, ovšem z toho důvodu, že lásku oslavují nehledě na datum. „Každý den, kdy můžu dát milované osobě a člověku, na kterého myslím, kytičku, využívám. A je mi jedno, jestli je to zrovna svátek zamilovaných, nebo není, jestli je to svatý Valentýn nebo Fridolín, nebo se ten svátek jmenuje úplně jinak. Kytky dávám rád, protože ženám sluší, a nosím je jak Simoně, tak Claudii. Jsem šťastnej, když můžu ženě udělat radost nejen kytičkou, ale i jakoukoliv jinou pozorností,“ svěřil například Martin Zounar, že nezapomíná ani na dceru.

„Já svatého Valentýna neslavím. Když někoho miluju, vnímám jako svátek každý okamžik a nepotřebuju k tomu nějaký konkrétní den v roce.  S časem lásky mám ale spojený spíš 1. květen, než 14. únor. Ale jak už jsem řekl, když mám přítelkyni, náš vztah slavím každý den.  Momentálně ale nemám s kým slavit,“ přiznal.

A jak jsou na tom dámy? Kaira Hrachovcová Valentýn vnímá spíš jako pomůcku k připomenutí laskavosti a lásky, ale ohledně vyjadřování citů na konkrétním datu také nelpí, a Olga Želenská považuje Valentýn za ‚úplně hloupý svátek‘.

Reklama

Další články

Načítám