Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jedinou Češkou, která se momentálně probojovala do prestižního hodnocení TOP 50 světových modelek na světě, nestydí se ale ukázat, jak vypadá po ránu a bez líčení. Topmodelka Hana Jiříčková se ukázala těsně po probuzení neučesaná a bez make-upu na videu, které vzniklo na focení pro francouzskou mutaci módní bible Vogue. V průběhu klipu pak můžete být svědky toho, jak z ní profesionálové vytvářejí topmodelku a jak probíhá celodenní focení v ulicích Paříže.

Jiříčková, která po hvězdě devadesátých let Evě Herzigové patří mezi nejžádanější české modelky současnosti, neustále pendluje mezi New Yorkem, Paříží a Londýnem. Spolupracuje s nejprestižnějšími fotografy jako Peter Lindbergh, David Sims, Mario Testino a objevuje se na desítkách titulních stran prestižních magazínů.

Ve volných chvílích se věnuje malbě a momentálně novému koníčku, studiu ruského jazyka.

„Jako mateřská agentura jsme hrdí na každý Hančin posun, jak v modelingu, tak i v malbě. Hanka je velmi talentovaná, silná žena a stoprocentní profesionálka,” komentoval působení Jiříčkové šéf její domácí agentury Elite Saša Jány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám