Hlavní obsah
Článek

Pro devětadvacetiletou popovou princeznu Britney Spears je koncertování zřejmě tou nejlepší formou tréninku. Od té doby, co začala cestovat po Spojených státech a Kanadě s turné Femme Fatale totiž vypadá čím dál tím lépe. V provokativních kostýmech na pódiu rozpaluje fanoušky v publiku a ukazuje stále vypracovanější bříško.

V pondělí zpěvačka odzpívala a odtančila první ze svých dvou koncertů v kanadském Torontu. Nejen, že předvedla perfektní show, ale svou postavu opět odhalila v modelech, které nechávaly jen minimum prostoru pro představivost. V jejím zlatém kostýmu z krátkého topu, třpytivých kalhotek a rozevlátého kabátku ukázala, že si v současnosti na sebe může vzít opravdu cokoli. A že takových období v posledních několika letech příliš nebylo.

Brit je však známá svými sklony k jo-jo efektu. Poté, co v polovině května překvapila perfektní vizáží na charitativní akci v Beverly Hills, kde se objevila v zelených minišatech s přítelem Jasonem Trawickem, o měsíc později na jednom se svých prvních koncertů zmiňovaného turné už byla opět oplácaná. Přesto se ale rozhodně nevzdala svých sexy modýlků. Nyní má však americká pěvecká diva opět stejnou postavu, jako když před dvanácti lety začínala s hitem Baby One More Time.

Reklama

Další články

Načítám