Hlavní obsah
Článek

Únava a vyčerpání, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou hlavními projevy klesající hladiny testosteronu v mužském těle. Vědecké studie prokazují, že mužům nad 30 let dochází k přirozenému úbytku testosteronu a to každým rokem zhruba o 1 %. Pokles hladiny testosteronu také ovlivňuje psychickou kondici a duševní rozpoložení muže. Hladina testosteronu může navíc dočasně klesat i díky vnějším faktorům dnešní uspěchané doby. Nedostatek spánku, málo pohybu, všude přítomný stres a nevyvážený jídelníček žádnému muži lepší pocit nepřidá.

Jak být silným a klidným mužem v dnešní době?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Negativním důsledkům klesající hladiny testosteronu musí čelit každý muž. Úbytek svalové hmoty, zpomalující se metabolismus, fyzická a duševní vyčerpanost nebo menší zájem o sex jsou příznaky, o nichž muži nemluví, ale chtějí je řešit. Doplněk stravy TestoMax pomáhá mužům se lépe vyrovnat s negativními vlivy způsobenými poklesem hladiny testosteronu. Jeho složení podporuje růst svalové hmoty (pískavice řeckého sena), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamín B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Více svalové hmoty a sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědecká studie (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34) prokázala, že užívání pískavice řeckého sena podporuje růst svalové hmoty. Po dobu osmi týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty než u skupiny B. Skupina A užívala 500 mg pískavice řeckého sena denně; skupina B užívala placebo. Obsah denní dávky pískavice řeckého sena v TestoMaxu je 600 mg. Každá tobolka Testomaxu tak při dlouhodobém užívání podporuje růst svalové hmoty a udržuje rovnováhu metabolismu tuků. To mužskému organismu následně může přinést větší vitalitu, sílu a lepší fyzický výkon.

Muži po třicítce berou TestoMax. Sleva na první balení 300 Kč. Doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu. V České republice TestoMax užívá již tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem, proč TestoMax užívají, je jejich potřeba cítit se celkově lépe.

Další články

Načítám