Hlavní obsah
Článek

Tak u téhle krásky jsme komplex méněcennosti z jejích prsou nečekali. Ale Nikola Buranská (31) následovala další kolegyně z branže, naposledy to byla Tereza Budková, a rozhodla se pro plastickou operaci a silikonové implantáty.

"Nedělám to kvůli práci ani kvůli příteli, ale jenom kvůli sobě, svému pocitu," řekla Super.cz chvíli před operací, kdy si svoje menší dvojky nechala zvětšit. "Nebylo to tak, že bych si stoupla nahá před zrcadlo a nad svým poprsím brečela. Ale spokojená jsem nebyla," svěřila.

"Nosila jsem hodně vycpané podprsenky, obří prsa nechci, už kvůli sportu, ale přála bych si hezké plné poprsí," vysvětlovala nám, ale protože jsme ji viděli i v plavkách bez vycpávek, stejně nás nepřesvědčila, že by operaci potřebovala. Proč nepočkala třeba až po dětech?

"Ty v nejbližší době neplánuju a pan doktor mi vysvětlil, jak se to dá potom udělat, takže nemám obavy. Teď budu mít prsa prostě kvůli sobě a k tomu, abych to teď vzdala, mě určitě nepřemluvíte," uzavřela Nikola, kterou na kliniku plastické chirurgie doprovázela kamarádka Veronika Kašáková, která se druhý den vystřídala s Monikou Leovou. V pátek Nikolu vyzvedne maminka a rekonvalescenci bude prožívat doma na Moravě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám