Hlavní obsah
Článek

Žádný výstřih, a navíc od hlavy až k patě v černé? To nevypadá na starou dobrou sebevědomím překypující exhibicionistku Kim Kardashian (43). Svůj první velký veřejný nástup před fotografy pojala Kim překvapivě skromně. Téměř dva a půl měsíce od narození syna Sainta se ale konečně ukázala světu, a to v New Yorku. Její manžel Kanye West (46) totiž v tamním podniku pořádal párty k jeho nově vydanému albu.

Do klubu Electric Lady Studios Kanyeho studiovou novinku nazvanou T.L.O.P. nepřišla podpořit jen Kim, ale i jejich dcera North, která tak předčasně začíná okoušet noční život s Kiminou sestrou Kourtney a jejich bývalým nevlastním otcem, který už nějaký čas žije jako žena Caitlyn Jenner.

A zatímco po prvním porodu se mediální celebrita a selfie královna odbarvila na blond, tentokrát si své přirozeně černé vlasy pouze nechala zaplést do francouzských copů. Tomuto účesu po narození Sainta hodně fandí, měla jej už před měsícem na rodinné oslavě, z níž sdílela na sociální síti pár momentek. Stejný účes navíc tehdy nechala udělat i dceři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám