Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterý muž si troufl doprovodit svoji partnerku na křest 4. pokračování erotického románu 50 odstínů šedi. Moderátor Míra Hejda byl výjimkou, takže jsme toho využili a spolu s manželkou Zorou Hejdovou (33) je vyzpovídali na téma, jaké to mají doma v ložnici. A o zařízení nebo povlečení jsme si nepovídali.

"Asi bychom spolu už možná nebyli, kdyby to nebylo víc jak dobré," míní Zorka a Míra byl rád. "Nikdy jsem se nezeptal, tak teď už vím, že je to v pořádku," smál se. Inspiraci prý nikde hledat nemusejí, i když Zorka přiznala, že období, kdy četla právě 50 odstínů šedi, jejich intimní soužití trochu poznamenalo.

"Zorka díky tomu byla inspirovaná právě těmi pouty a bičem. Já spíš tou garáží, protože hlavní hrdina měl dobrý počet aut. Tak to byla zase pasáž, která bavila mne," svěřil Míra a my zalitovali, že se neshodli. "Ale shodli, já ji potom připoutal do garáže a byla to super kombinace," smál se a dvojsmyslů v našem videu uslyšíte mnohem víc, a nehovořilo se jen o poutech, ale i o řetězech.

Pak už nás ale vážně zajímalo, jestli pár už uvažuje o tom, že by si pořídil miminko. "To se nás ptá každý. Zatím jsme ve fázi kvalitního tréninku. Pak teprve začneme pracovat naostro," shodli se. "Máme v tom jasno, nikam nespěcháme," uzavřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám